Menu

04/09/2023

Veiligheidstechniek Nederland B.V.

Ontdek de nieuwste VTN Breathing Air Systems mobiele ademluchtsystemen op A+A 2023 Beurs in Düsseldorf

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat VTN Breathing Air Systems zal deelnemen aan de A+A 2023, 's werelds meest vooraanstaande internationale vakbeurs voor persoonlijke bescherming, bedrijfsveiligheid en gezondheid op het werk. Het evenement zal plaatsvinden van 24 tot en met 27 oktober op de beursterreinen van Messe Düsseldorf in Duitsland.

Bij VTN gaan we dit jaar groots uitpakken en presenteren we met trots onze ademluchtsystemen die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties. Onze mobiele ademluchtvoorzieningen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van professionals die betrokken zijn bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan industriële installaties, vooral in besloten ruimtes waar ademluchtbescherming van vitaal belang is.

Kenmerken van VTN mobiele ademluchtsystemen:

Hoogwaardige Kwaliteit: Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat ze kunnen presteren onder zware omstandigheden.
Uitgebreid Assortiment: Wij bieden een breed scala aan mobiele ademluchtsystemen, waaronder ademluchttrolleys en mobiele ademluchtunits, en Life Support systemen, zodat u de juiste oplossing kunt kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet.
Certificering en Veiligheid: Al onze ademluchtproducten zijn voorzien van een officieel CE-keurmerk via Lloyd's Register en voldoen aan de SIR-richtlijnen en de Pressure Equipment Directive 2014/68/EU.
Wij nodigen u van harte uit om onze stand (Hall 1 E82)  te bezoeken tijdens de A+A 2023-beurs in Düsseldorf. Ons deskundig team staat klaar om u te informeren over onze innovatieve ademluchtsystemen en om al uw vragen te beantwoorden. Samen kunnen we uw werkomgeving veiliger maken.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand!

Datum: 24-27 oktober 2023 Locatie: Messe Düsseldorf, Duitsland

Exhibitor Data Sheet